Preferred Supplier Synergo

Werkwijze Grenskracht

Win-win-win

Betrouwbaarheid en authenticiteit zijn kenmerken die onmiskenbaar verbonden worden aan Grenskracht. Door een jarenlange ervaring in de branche is duidelijk geworden waar slagen gemaakt kunnen worden. Een persoonlijke benadering met een duidelijke win-win-win situatie waarbij zowel klant als kandidaat tevreden zijn en ook Grenskracht kan blijven bestaan.

Meerwaarde

Concreet houdt dit in dat we WEL terugkoppelen of we de kandidaat gevonden hebben of dat we WEL feedback geven aan u als kandidaat. Tevens houdt dit in dat we op voorhand op een eerlijke, open en nuchtere manier willen aangeven of wij überhaupt een reële kans van slagen kunnen bieden. Het lijkt allemaal voor de hand liggend, maar helaas toont de praktijk een ander beeld…
Om u als technische professional optimaal te kunnen bedienen kunt u bij ons terecht als freelancer maar zeker ook als werknemer voor een onbepaald contract of projectcontract.
U zoekt een job, maar de passende aanvraag staat niet op de website? Geen nood! In bepaalde gevallen zoeken we ook vanuit uw wensen als kandidaat.