Preferred Supplier Synergo

Posities: Werktuigbouwkunde

Werkvoorbereider/calculator

Geplaatst op februari 8, 2018 10:05

Van alle constructiebedrijven in de regio biedt dit bedrijf veruit de meeste afwisseling in technische specialistische en unieke projecten.

Het draaien van een as, het ontwerpen van een lasrobot, fijnmechanische machinebouw of een compleet intern transportsysteem. Niets is hen te gek.

De bijzondere cultuur van deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van klantgerichtheid. Het ontzorgen van klanten staat écht voorop. Eveneens hoog in het vaandel staat de medewerkerstevredenheid. Hierin blinkt deze organisatie uit in innovatieve nieuwe ideeën en strategieën om medewerkers gewoonweg tevreden te houden!

 

Wanneer je deel uit wilt maken van een dergelijk succesvol team dan hebben we goed nieuws. Momenteel is er ruimte ontstaan voor een werkvoorbereider/calculator.

Niet alleen het voorbereiden en calculeren van werken behoren tot het takenpalet, maar ook het aansturen van de werkplaats en  het assisteren van de bedrijfsleider horen hier bij.

Wat de functie écht allround maakt is het feit dat je 1 dag per week op pad bent om relaties warm te houden.

 

Doorgroeimogelijkheden naar bedrijfsleider zijn aanwezig in deze vaste baan!

 

 

Meer over deze vacature...

Ervaren proces / mechanical engineer

Geplaatst op januari 15, 2018 02:17

Een van onze klanten is een jonger en groeiend ingenieursbureau welke voornamelijk actief zijn in de wereld van waterbehandelinstallaties.

Men kan bouwen op een indrukwekkende hoeveelheid ervaring en kennis en willen hun team uitbreiden met een ervaren proces/mechanical engineer.

 

Zoals wel vaker bij kleinere organisaties heb je een vrij breed takenpalet. Jouw dag breng je dus niet alleen zelfstandig, maar ook afwisselend door in de volgende taken:

 • Verwerken van technologisch ontwerp naar technisch ontwerp
 • Tekenen van P&ID's, PFD's
 • Opstellen functioneel ontwerp en verzorgen van technische berekeningen
 • Opstellen specificatiedocumenten
 • Opstellen Atex documenten en opvragen offertes leveranciers

 

Alhoewel dit een vaste baan betreft is het zeker ook mogelijk om als freelancer een tijdelijke bijdrage te leveren.

Meer over deze vacature...

Mechanical engineer

Geplaatst op januari 14, 2018 02:51

Een complex pick&place systeem met een robot? Een staartstuk van een vliegtuig? Of toch liever een volledige geautomatiseerde productielijn waar voeding gemaakt wordt. Wat onze klant biedt is afwisseling met de hoofdletter A. Afwisseling in de vorm van uiteenlopende technische werktuigbouwkundige projecten waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan.

 

Door een continue groei is er ruimte ontstaan op de afdeling engineering. Daarom zoeken wij naar een mechanical engineer

In deze uitdagende rol werk je vanuit een concept een geschikte constructie uit. Daarnaast werk je mee aan het vervolledigen van de functionele specificaties en zorg je dat technische tekeningen kloppen. De planning en voortgang van de werkzaamheden behoren eveneens tot jouw afwisselend takenpakket.

 

Doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig.

 

 

Meer over deze vacature...

Projectengineer

Geplaatst op januari 2, 2018 10:15

Een enorm dynamisch bedrijf waar groei hand in hand gaan met het juiste beleid, strategie en stabiliteit. Zo omschrijf ik onze klant het beste.

Ze vallen op en worden gezien in de markt.
Hun groei wordt niet alleen veroorzaakt door terug kerende klanten en nieuwe markten die aangeboord worden, ook worden ze steeds vaker zelf benadert door onder meer bekende fabrikanten van voedingsmiddelen om hen te helpen met technische projecten.

Waar veel andere organisaties met pijn in de buik de crisis hebben doorstaan is er bij onze cliënt al geruime tijd een gunstige vruchtbare bodem voor groei.

Groei in projecten staat gelijk aan groei in de juiste professionals. Aan ons om deze groei te borgen. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die passen in deze “open-deuren”-, sociale- en hightech cultuur. Spring jij mee op de trein om mee te bouwen aan dit fantastische bedrijf? Groeimogelijkheden verzekerd!

 

Op dit moment is er onder meer ruimte voor een projectengineer.

 

In deze functie werk je aan zeer uiteenlopende technische projecten in de levensmiddelentechnologie. Als onderdeel van een projectteam denk je mee met klant ideeën en geef je advies. Samen met jouw collega’s werk je aan het ontwerp van productie- en procesinstallaties.
Verder behoren onderstaande taken tot de afwisselende functie!

 • Maken programma van eisen, offertes, bestekken, berekeningen, technische omschrijvingen en kostenramingen
 • Bijhouden en samenstellen van planningen,
 • Soms tekenen van layouts , processchema’s en P&ID’s

 

 

 

Meer over deze vacature...

Projectleider/manager

Geplaatst op januari 1, 2018 04:23

Werken bij een jong en gezond bedrijf waar inbreng nog gewaardeerd wordt?

Daarnaast verzekerd zijn van korte lijnen, een informele bedrijfscultuur, prima voorwaarden en legio opleidingsmogelijkheden?

 

Onze vaste klant, actief in de "high care-industrie", zoekt uitbreiding om de succesvolle groei bij te benen. Ditmaal in de vorm van een projectleider/projectmanager.

 

 

In deze uitdagende vaste functie is je takenpakket als kartrekker van het project goed gevuld, het bevat namelijk ondermeer:

 

 • Het voorbereiden van het project op vlak van moderniseren, optimaliseren en uitbreiden van procestechnische verwerkingsinstallaties.
 • Aandragen van innovatieve en effectieve oplossingen
 • Aanspreekpunt voor de (eind)klant.
 • Eisen van de opdrachtgever analyseren en omzetten in een PvE en deze gereed maken voor aanbesteding.
 • Het selecteren van leveranciers of machinebouwers voor de realisatie van de projecten.
 • Volgen en sturen van de project- voortgang, kwaliteit en planning.
 • Signaleren en oplossen van knelpunten.

 

 

 

Meer over deze vacature...

Tekenaar/constructeur WTB

Geplaatst op januari 1, 2018 01:20

Werken bij een jong en gezond bedrijf waar inbreng nog gewaardeerd wordt?

Daarnaast verzekerd zijn van korte lijnen, een informele bedrijfscultuur, prima voorwaarden en legio opleidingsmogelijkheden?

 

Onze vaste klant, actief in de "high care-industrie", zoekt uitbreiding om de succesvolle groei bij te benen. Ditmaal in de vorm van een tekenaar/constructeur in de discipline WTB.

In deze uitdagende vaste functie is je takenpakket goed gevuld, het bevat namelijk onder meer de volgende zaken:

 • Als onderdeel van een projectteam denk je mee met de plannen van de opdrachtgever en werk je samen met je collega's aan het ontwerp van productie- en procesinstallaties.
 • Je maakt daarbij (eenvoudige) berekeningen en werkt processchema's en machinelay-outs uit
 • Het maken van P&ID's en PFD's kan eveneens deel uitmaken van de functie

Meer over deze vacature...

Interim projectengineer WTB (ingevuld)

Geplaatst op november 29, 2017 09:40

Onze klant is een bekende Brabantse chemiespeler die bekend staat als pionier in de speciaalchemie.

Ter ondersteuning van het bestaande projectenteam zijn ze op tijdelijke basis op zoek naar een projectengineer. Deze professional draagt zorg dat meerdere kleine tot middelgrote capex projecten goed begeleidt worden van start tot overdracht aan de interne klant.

 

De duur van het project is lastig in te schatten , men gaat uit van zeker 6 maanden.

 

 

Meer over deze vacature...

Mechanical project engineer (ingevuld)

Geplaatst op november 12, 2017 04:22

Het zelfstandig leiden van kleinschalige verbeterprojecten en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe specifieke indrukwekkende machines.

Als dit werk jouw aantrekt dan hebben wij wellicht een pracht van een baan voor je!

 

 

Eén van onze klanten is een vooraanstaand en solide bedrijf die bekendheid heeft verworven in de fabricage van allerlei grond- en groenvoorzieningsmachines en zij hebben ons gevraagd uit te kijken naar een mechanical (project) engineer

 

 

In deze mooie vaste baan geniet je het beste van 2 werelden. Enerzijds ben je actief betrokken bij het ontwerpen van nieuwe machines en aanpassingen aan deze, anderzijds ben jij dé persoon die uiteenlopende kleinschalige projecten begeleidt van A tot Z.

 

 

 

Meer over deze vacature...