Preferred Supplier Synergo

Grenskracht helpt je verder

Meerwaarde

danny-houtzager-web

Danny Houtzager

Grenskracht kan putten uit een jarenlange ervaring bij diverse kleine en grote spelers op de markt van technische consultancy.
Gedurende deze ontdekkingstocht zijn de diverse onvervulde wensen van zowel klant alswel kandidaat in kaart gebracht en in één concept gegoten: Grenskracht projectondersteuning.
Grenskracht projectondersteuning brengt een optimale bemiddeling tot stand tussen enerzijds de zoekende technische professional en anderzijds de klant met een capaciteitsvraagstuk.
Dit doen we op een eerlijke en no-nonsense manier voor vaste en tijdelijke jobs, grofweg in de driehoek Gent-Antwerpen-Bergen op Zoom.

Onze klanten

Klanten zijn vooral fabrikanten binnen de chemische- en petrochemische industrie, maar ook machinebouwers. Uiteraard vinden ook hun toeleveranciers de weg naar Grenskracht. Denk hierbij aan contracterende partijen zoals engineeringagencies en aannemers.
Dit resulteert voor u in een breed spectrum aan technische projectervaring.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en of wij een goede match zijn? Neem dan contact met ons op via telefoon: 00 31 (0)117 85 07 66 of mail naar info@grenskracht.nl